Endelig muligt at indsamle til donationer i DK?

Jeg har længe, gerne villet kunne indsamle donationer på den ene eller anden måde, så mine kunder i Linuxpusher enten automatisk (eller ved at tilvælge det) kunne støtte deres favorit distribution økonomisk.

Desværre fik jeg et rungende nej fra Skattefar på mit ansøgning om et bindende svar for nogle år siden - der ville skulle svares personskat af alle donationer - før jeg kunne sende dem af sted :(

Derfor kan man idag, kun støtte distributionerne økonomisk, via Linuxpusher, ved at købe nogle af de varer (f.ex. Ubuntu's officielle CD osv.)som vi køber derfra.

Det viser sig imidlertidig at man (som altid desværre) åbenbart selv skal være juridisk/skatte ekspert - for så havde man vidst at der åbenbart er et koncept der hedder en "hædersgave" (hvilket jo er præcis hvad en donation er) - som er blevet stadfæstet af flere omgang - jf. http://www.information.dk/241106

Så nu skal jeg havde forfattet en ansøgning om et nyt bindende svar - og så håber jeg at jeg med ovenstående artikels informationer kan få vendt et nej, til et ja - så jeg dermed kan indsamle donationer - OGSÅ til privatpersoner der ikke kan sende en faktura til mig på beløbet.

0 comments on Endelig muligt at indsamle til donationer i DK?