Så vandt vi vores forsikringssag

Vi har nu i ca.3 år, haft en forsikringssag kørende mod vores ejerskifteforsikring, pga. et manglende fundament på vores hus, som iflg. fagfolk skulle have været der og som iflg. advokaten også er dækket af deres betingelser.

Det har de så bestridt i 3 år - ved at bede om "flere informationer" og påstå at "det er helt normalt" osv. osv. - men idag fik vi lige brev fra ankenævnet (som vi har sendt sagen til) at forsikringsselskabet har opgivet sagen og givet os medhold.

Så er det bare tilbage at de kontakter os og giver os pengene til vores advokatudgifter (vi brugte ham dog kun i starten af forløbet - fortsatte selv sagen senere) og til at få udbedret problemet.

Man kan altså vinde en sag imod ejerskifteforsikringer :) - man skal bare være vedholdende.

Hvis der er nogen af jer, der har problemer med ejerskifteforsikringer, tror jeg faktisk godt jeg vil kalde mig selv erfaren indenfor området, så i er altid velkomne til at skrive og spørge mig - så skal jeg gerne komme med de tips og anbefalinger jeg nu engang kan komme på :)

F.ex. kan jeg nævne at hvis forsikringen siger at der før 1961 ikke var et landsdækkende bygningsreglement og mere eller mindre antyder at der ikke rigtigt var regler før da - så er det MEGET FORKERT. Der blev nemlig udgivet retningslinier fra centralt hold - som ihvertfald Hvidovre kommune har indført - så langt tilbage som 1895 (hvor den måde vores hus fundament var udført på OGSÅ ville have været ulovligt).

0 comments on Så vandt vi vores forsikringssag