Unix and automation/puppet mand søges..

Da vi alt for længe, har haft alt for travlt, søger EnableIT ApS en medarbejder til at afhjælpe det "problem" :)

Vi er idag 2 personer (ejerne) og du vil altså være den første medarbejder (men i og med ejerne er teknikere, så er der ikke nogen urealistiske forventninger her - håber vi :)

Arbejdsformen vil være blandet, mellem opgaver som konsulent for forskellige kunder, og udvikling af EnableIT's eget Puppet miljø - der driver forskellige kunders serverpark.

Teknologierne du ville komme til at arbejde med, vil primært være:

  • Linux (generel driftsviden og viden om hvordan teknologierne virker),
  • Puppet (inkl. udvikling af moduler, facts mm.),
  • Elasticsearch og Kibana (logopsamling og mining).

Vi forventer at du har minimum 5 års erfaring med Linux, og er istand til at skrive shellscripts og kode i f.ex. php, ruby, python mv. og kan lære hvad du evt. mangler, for at løse en opgave på den bedste måde.

Du vil aldrig komme til at arbejde med andet end Open Source (andet end måske lidt puppet og overvågning vha. open source komponenter, på Windows :) - og du vil som en del af dit arbejde, skulle sende rettelser og forbedringer du laver som en del af dit arbjde, til upstream projekterne.

Når du ikke er ude som konsulent, kan du selv vælge at arbejde enten på EnableITs kontorer i Hvidovre, eller hjemmefra, når som helst på døgnet det passer dig.. på samme måde som github, 37signals, wordpress mv. arbejder. se iøvrigt også http://www.version2.dk/blog/paa-arbejde-uden-bukser-55336 - det eneste krav vi stiller, er at du er frisk, når du arbejder.

Vi bruger ikke tidsregistrering, og vil aldrig komme til det. Tilgengæld forventer vi at du er entusiastisk og engageret i dit arbejde, resultatorienteret og istand til at sparre med dine kollegaer og internettet som helhed (mailinglister, irc mv.), når du har udfordringer der vil have gavn af det. En idé bliver kun bedre, af at snakke med andre om den, og det kan være en god hjælp til at kvalificere og forbedre den.

Ansøgninger og spørgsmål sendes til: klavs@EnableIT.dk - du er også velkommen til skrive til mig på irc (FiXion på EFNet og Freenode) eller ringe på 61281200.

0 comments on Unix and automation/puppet mand søges..